White label blogs plaatsen

 

Het plaatsen van één blogartikel kost € 26,- exclusief BTW. Wanneer je graag meerdere blogs wilt plaatsen in mijn netwerk, is de staffelkorting wellicht interessant voor jou. De staffelkorting start bij 25 stuks.

Door de schappelijke prijs van deze dienst is het mogelijk om winst te maken, zonder zelf tijd te besteden aan het zoeken naar relevante blogsites en het plaatsen van artikelen. Koop je één van de staffelkorting pakketten, dan ontvang je een overzichtelijke lijst met al mijn blogmogelijkheden. Je hoeft dan geen blogmogelijkheden meer op te vragen via deze website.

Ben je benieuwd naar de staffelkorting die ik hanteer voor het plaatsen van blogs? Ga dan naar staffelprijzen.

Met deze white label content marketing dienst kun je:

  • Jouw eigen blognetwerk vergroten;
  • Artikelen van jouw klanten laten plaatsen op externe websites, voor slechts 26 euro exclusief btw per plaatsing;
  • Content laten schrijven in de vorm van artikelen, websiteteksten of blogspots. Kijk voor meer informatie op Schrijfhulpje.nl.

Omzet verhogen zonder extra personeel in te zetten

White label content marketing is een goede manier om je bedrijf te laten groeien, zonder dat je hiervoor extra personeel hoeft in te zetten. Wanneer je op het punt bent aangekomen dat meer hulp wenselijk is, maar het aannemen van extra personeel nog een stap te ver blijkt te zijn, dan biedt deze dienst zeker uitkomst. Het vinden van gekwalificeerd, trouw en vooral geschikt personeel is, vandaag de dag, een lastige kwestie. Overweeg om (eventueel tijdelijk) gebruik te maken van de white label content marketing dienst tot je het juiste personeel hebt gevonden. Je kunt zo vaak en zo lang als je wilt, gebruik maken van deze voordelen. Er wordt niet gewerkt met contracten, je betaalt per tekst of plaatsing.

Andere white label diensten die ik aanbied

Onderstaande white label diensten zijn per stuk verkrijgbaar, in grote aantallen met staffelkorting of in een voordelig totaalpakket. Klik op de volgende diensten om mijn werkwijze en prijzen te bekijken: